Zon ontmoet zon

Gisteren zat ik voor een afstem Sessie buiten op een bankje samen met een prachtige Ziel. Zon ontmoet zon. Zon zegt: "Hoe ben jij ineens zo Wijs geworden?".
Dat was ik altijd al. Het mag nu geheel doorleefd naar buiten, gezien worden, uitgesproken. In de afstemming door mij heen aan wie ontvangen wil.

In verbinding komen met je Zelf, je speciale krachten en kwaliteiten, dat kan jij ook. En jij en jij en jij en wij allemaal.
Je kunt je verwarmende zonnestralen ruimte bieden, zonder dat het moeite kost, gewoon omdat je Bent. Daar ligt je zelfbevrijding. Op het moment dat jij jeZelf ziet en erkent, dan kunnen anderen dat ook. Je omgeving en ontmoetingen gaan spiegelen wat er leeft in jou. Zon ontmoet zon.
In dat ontwikkelingsproces willen er allerlei luchtbellen aan illusies worden doorgeprikt, begrepen en doorleefd. Dat wat er wringt, lastig is, pijn doet wil namelijk niets anders dan losgelaten of getransformeerd worden naar iets nieuws. Het is allemaal onderdeel van je weg naar zelfbevrijding. Zon Zijn.
Zo maakt zon er geen probleem van als er wolken in de lucht zijn, het onweert of als de dingen anders lopen dan gepland. Zon straalt. Hier of anders elders. Zon volgt haar eigen richting. Daar waar het bedding vindt. Daar waar akkers vruchtbaar worden.
Dat wil dus niet zeggen dat dingen niet 'Ka Uu Te' kunnen voelen of 'dikke vinger'. Leven is alles erop en eraan.
En heb je het even hélemaal gehad: morgen is er weer een dag. Zon straalt. Ook als we haar niet kunnen zien.

Zo aten zon en zon nog een citroen ijsje toe. Dankbaar.

Maartje Stroeken