Het Geheim

Vandaag ontdekte ik de heerlijke smaakexplosie van biologische komkommer en aardbeien (tip: samen in een salade met of zonder munt).

Eerlijk is eerlijk, gewoonlijk koop ik wegens financiële redenen geen biologische aardbeien. Maar deze beauty's lagen me in de natuurwinkel met korting tegemoet te Stralen. Zo wil je wel mindful eten om geen enkele hap en smaaksensatie te hoeven missen. Zeker weten.

Ook de biologische komkommer is een enorm smaakverschil.
Het liefst wel van de natuurwinkel of de biologische markt (hier in Maastricht op de donderdag middag op het pleintje bij de klok in Wyck). In de supermarkten wordt er vaak plastic omheen gedraaid en daar wordt de aarde niet blij van.

Het geld dat we ervoor geven, is eigenlijk ook heel logisch als evenredige energiestroom voor alle Liefde en respect voor mens, dier & natuur waarmee de groente en fruit is verbouwd zónder bestrijdingsmiddelen, waarna het met zorg is geplukt, getransporteerd en verkocht.

Je hoort het, ik wil in ieder geval niet meer terug naar de niet - biologische variant.

Dus: vraag graag een Sessie bij me aan, dan breng ik je in verbinding met je Zelf & je lichaam voor een gezonder & gelukkiger leven.

Én... dan kan ik biologische aardbeien blijven smikkelen ;-).

Ja, dat durf ik gerust zo heel direct te zeggen; de geldinvestering krijg je immers volop in energiestroom terug (ontelbaar :-)).

Het grote Geheim wat ik namelijk keer op keer door mensen bevestigd zie en terugkrijg is:

Op het moment dat je lekker in je vel zit én eet waar je lichaam behoefte aan heeft én daarvan geniet, dan eet je als vanzelf minder waarvan je niet gelukkig wordt, terwijl je er wél meer energie van krijgt. Wat weer ten goede komt aan lekker in je vel zitten.
En die vreugde merk je ook in de beurs, want bijgevolg koop je minder. En ook heel fijn: je gooit minder eten weg.

Hoe je dat allemaal doet?

Dat leer ik je graag als "op jouw Zelf - afstemmer". Zo ontvang je wat ik hoor, zie, voel dat je nodig hebt om zélf dieper af te stemmen op je Zelf en je lijf.

Zo zie je maar: een en al wederkerige stroming aan Vreugde.

En dat is natuur - lijk net de Bedoeling als het gaat om Leven vanuit het Hart met elkaar.

Dat laatste brengt me op een ander Geheim, dat vraagt een nieuwe post.

elijah-o-donell-6.jpg
Maartje Stroeken