De kleine grote geneugten des levens

Die opwinding in de ochtend als je voelt dat de avocado zacht en rijp is voor de salade straks. Sappige zoete frisse abrikoosjes nuttigen van de bio - markt. De smaak en body van een sterke bittere espresso in de ochtend. Knuffelen met een prachtige nieuwe Ziel en puppy in onze dojo. Last minute een 2e helft dans les mogen geven én zelf heerlijk meedoen. Een prachtige dans voorstelling ervaren en dat met nog zo'n prachtige oude Ziel naast je. Te voet in de ochtendzon wandelen naar je werk dat niet als werk voelt. Sessies geven en afstemmen. Mooie mensen ontmoeten en verbinden. Tussen de boeken neuzen in de bieb. Met een soja latte cappuccino alvast een boek door neuzen (omdat je al aan je max zit ;-)). Watermeloen !!! Dit en dan een heerlijk rondje fietsen.

Echt Waar. Een heerlijk luizenleven. Blessed.

Wat zijn jouw geneugten? Hoe klein/groot ook?

Maartje Stroeken