Een nieuwe toon, over verlies en hervinden van jeZelf

Waar deel je verder over als het gewoonweg goed met je gaat?

Dan ga je vanuit de verbinding met jezelf je bron van Waarheid delen. Ik voel een prachtige energiestroom. Heel oud. Wijs. Rustig. Ruim. Jeugdig. Fris. Tijdloos. Het is de authentieke smaak, geur en kleur van mijn Zelf thuisgekomen in mijn persoonlijkheid en lijf. Het gaat soms gepaard met een nieuwe toon van schrijven, evengoed met dezelfde rauwheid. Ik voel het. Ik ben er zeker van. En ik weet verder nog niet precies hoe het tot uiting zal komen in deze woorden op schrift.

Het is Waar dat wat lastig voor je is, juist hetgeen is waar je expert in bent. We moeten soms heel pijnlijk iets verliezen om het terug te kunnen vinden. En de subtiliteit en verdieping waarin ik na dat verlies mijn Zelf heb teruggevonden is zo fijn. Het is een levend proces.
Met geen haar op mijn hoofd zou ik het anders willen of zou ik de ontwikkeling van verleden naar toekomst anders willen lopen dan het was, is of zal zijn. Ik wil niemand anders zijn dan mijn eigen Zelf, lichaam en geest. Wat een realisatie!

En met alle vreugde heb ik daar precies mijn werk van gemaakt. Als dat geen zekerheid geeft voor de toekomst.
Dit nieuwe Levensjaar proost ik op nog meer grond en afstemming vanuit een klaar en continu verruimend Zelf. Dat het geheel passend en dienend tot uiting mag komen vanuit mijn tenen tot mijn kruin en tot in het puntje van mijn tong en de toppen van mijn vingers naar gesproken woord en schrift.

Zo, genoeg over mij.

Ik ben benieuwd wat er gaat komen. Ik ben benieuwd hoe het ontvangen wordt en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Deel het met mij, gerust.

En zoals altijd weten we dat er geen mislukken bestaat. Wat er ook komt, het klopt en ik geef mezelf alle ruimte om ernaar te kijken. Dat wens ik jou ook. Je begint ergens, je blijft afstemmen en je komt wel ergens uit. Precies waar je wilt zijn. Nogmaals, gun jezelf die ruimte. Echt.

Maartje Stroeken