Maartje voelt en reikt aan.


Ik begeleid mensen vanuit allerlei levenssituaties, leeftijden en vragen of klachten.

Dat doe ik in individuele afstemmingssessies, yin yoga groepssessies en trainingen in: Mindfulness, Mindfulness & eten en Heartfulness met soms opfrissessies en stiltedagen. Voor groepen, tweetallen en (online) individueel.
Bij bijv. burn-out, vermoeidheid, angst- en spanningsklachten, keuzestress, omgaan met ziekte, intense emoties, moeite met eten en/of lichaamsbeleving, handreikingen aan moeders & kinderen, bewustzijnsoverdracht voor trainers, psychologen, zorgverleners, alsook in het medium-, partner- en leiderschap.

Het liefst combineer ik teaching, meditatie & reflectie met afstemming. Met een 6e zintuig voel ik in het moment aan wat er mogelijk voor jou en/of in een groep in de aandacht mag komen. Op een manier die soms gepaard gaat met humor, soms een praktische oefening, vragen, beelden, een beweging, een zachte of ‘to the point’ aanpak.

Hierin kun je proeven mijn opleidingsachtergrond in de biomedische wetenschappen, cognitie filosofie, lichaamsbewustzijn, dansimprovisatie, yin yoga en liefde voor taal en beeld.

Uit de live sessies stromen tevens de vele meditaties - ze zijn vrij online te beluisteren ter kennismaking of beoefening.
Daarnaast zijn er de blogs voor het beleven & verdiepen van het Hart.

Wat ik telkens weer terugzie bij mensen is dat levenservaringen het potentieel in zich dragen om je dichterbij je kern, essentie te brengen en tegelijk ruimer in de aanvaarding & erkenning van jezelf in het leven. Stap voor stap ruimer thuis in het Hart in je lichaam: met je kwaliteiten én (lastige) gedachten & gevoelens. Gewoon, vollediger jezelf zijn.
Leven zoals het echt voor je past en afstemmen op wat je dieper wilt en nodig hebt, wat je voedt en inspireert.

Graag nodig ik je uit om zelf te ontdekken & ervaren wat waar is voor jou.

Laat de door mij aangereikte handvatten dan ook een ingang zijn naar je eigen wijsheid & intuïtie.

Jij draagt je innerlijk kompas!


Eigen praktijk sinds 2013.
Als mindfulness trainer categorie 1 aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN.
In het aanbieden van de 3 trainingen werk ik samen met SeeTrue Mindfulness.